Fel bild

På Dynaudio-slav

Olyckligtvis råkade det bli fel bild på Dynaudios Xeo 20 slavhögtalare i Hifi & Musik nr 11/2018. Klicka på rubriken för att se de rätta bilderna, på såväl master- som slave-högtalare.


Hegel H190 -

Rätt fjärr.

I testet av Hegel H190 i H&M nr.12  från i år förväxlade fotografen fjärrar. Det skulle inte vara en liten plastig sak utan den stadiga metallfjärren RC8


Ett klipp!

Det blev fel i senaste testet av plexiglasdrömmen Vertere Magic Groove 1. Priset i grundutförande med tonarmen SG-1 är 89.000 kr. Inget annat.


Inget försteg? Jodå!

I testet av Pioneer U-05, firmans kombinerade USB-DAC och balanserade hörlursförstärkare, står som minus att den inte har förstegsfunktion. Det är fel! Analogutgången är omställbara för fast eller variabel utnivå och U05 kan alltså kopplas direkt till ett slutsteg.


Extra funktion

Hos Marshall Monitor

I Hifi & Musik nr 6 testar vi hörlurar, bland många andra Marshall Monitor. Vi plussade för de dubbla kabelanslutningarna, en på varje kåpa, som låter användaren fritt välja vilken sida kabeln ska gå till. Men vi glömde påpeka den viktigaste funktionen med de dubbla jacken, nämligen att din kompis kan koppla in sig på det andra 3,5-millimetersjacket och njuta av musiken du spelar. Men så är det, liksom det alltid varit hos koncernkollegan Urban Ears, bland annat den populära Plattan, som även den låter dina vänner vara med och lyssna.


Rena kapet!

I H&M nr.6 lyckades någon (!) återigen med konststycket att ange fel pris. Helt fel dessutom för Nordost Blue Heaven LS kostar 2.800 kr meterparet - inte 5.600 kr som det tyvärr stod i tidningen. Så prisvärdheten sticker raskt iväg från 6 till en stark 8:a.
Rena kapet med andra ord!


Hundgöra!

Så klart det blev dundertabbar! I H&M 3/13 släpptes gammelredaktören på fäfot med PDF-korrektur! En snårskog av fel men pinsammast var skivomslagen på sidan 48: Allt blev Dexys Midnight Runners nya "One day I´m going to soar"!

De stackare som råkat illa ut var drömska Ulrich Schnauss suggestiva resa "A Long Way to Fall", Dawn Richards poetiskt klubbiga "Goldenheart" och R&B-snärtige Jamie Lidells självbetitlade - allt recenserat av Joel Eriksson. Dessutom nyckelharpisten Emilia Ampers SACD "Trollfågeln" som Bengt Eriksson skrev om.
Varför Dexys täckte allt fattar ingen, men en redaktionsmedlem fick hundöron...


De va inte ja !!!

Marantzblunder... big time!


Hörlurstestet i Hifi & Musik nr 1-2/2011

Fel namn på AKG

Dessvärre råkade vi ge fel namn på hörluren AKG K540 som dessutom blev utnämnd till testets allra mest prisvärda. I tidningen skriver vi K450, vilket alltså är fel. Det finns visserligen en AKG K450, men det är inte den vi testat, utan K540. Allt annat är rätt: pris (runt 1.000 kr), bild och mätning!


Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.