Nr 11 '18

Senaste numret

I handeln sen 06 November

Stortest!

10 nätverkskablar

Årets högts troligt mest kontroversiella test, med priser från 0 till 49.500 kronor metern, men också några lättsamma gratistips som avsevärt förbättrar kvaliteten på den strömmande musiken.

Duell!

LS3/5A-kloner

Från Graham/Chartwell och Harbeth, visar att den klassiska BBC-konstruktionen fortfarande har mycket kvar att ge.

Special!

Ortofon fyller 100 år!

Danska Ortofon fyller 100 år jämnt och vi firar med ett fylligt fabriksreportage samt test av SPU-klonen Xpression och en jubileumsversion av Concorde.

Danmarks sjungande nationalskald

Ja, så säger Bengt Eriksson om nyligen bortgångne Kim Larsen och tipsar om de bästa låtarna och skivorna.

Test!

Genialt simpel Simplex

Well Tempereds lilla Simplex mk 2 är lika enkel som genialisk till sin konstruktion, och tar såväl golf- som squashbollar till sin hjälp.


Beställ senaste numret

Här kan du beställa det senaste numret! Fyll i dina uppgifter i formuläret och tryck "Skicka beställning" så skickar vi tidningen till dig. Du får ett inbetalningskort tillsammans med tidningen på 59 kr + porto.

Vill du beställa ett äldre nummer? Inga problem, klicka här för att söka efter gamla nummer.

Om formuläret inte verkar fungera som det ska, går det bra att mejla din order direkt till pernilla@hifi-musik.se.Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.