Kom igen nu katten, det svänger ju!

Den 14 till 20 oktober är det återigen dags för Stockholm Jazz Festival att ta över staden och få oss att svänga våra lurviga!


Regn

Solsken igår men idag strilar regnet ner på Sweden Rock Festival.


Play it loud - in your neighbourhood

Play it loud - in your neighbourhood sjöng brittiska metal-veteranerna Saxon en gång. Jag vet inte om orsaken är nya regler eller bara kass mixning men ljudet är både lågt och dåligt under kanadensiske Danko Jones spelning.


Eatin' ain't cheatin'

Årets roligaste bokning på Sweden Rock festival är utan tvekan parodibandet Steel Panther.


Peace & Love 2011

Platt fall för Dylan

Med en artist som varit lynnig och ojämn de senaste 20 åren kunde man inte vara omedveten om att det fanns en risk att det inte skulle vara något vidare. Men på något sätt lyckades jag ändå lura mig själv till att tro att det skulle bli bra. Det blev det inte.


Peace & Love 2011

Stark insats av Säkert!

Annika Norlin har drabbats av halsinfektionen från helvetet, men på cortison är hon fast besluten att genomföra sin Peace & Love-spelning och hon gör det med den äran.


Peace & Love 2011

Ärrade veteraner

Både den första och den sista spelningen jag såg under lördagen får väl sägas gå in under kategorin "ärrade veteraner". Först ut var Bad Religion och strax före midnatt fick Journey avsluta festivalen för min del.


Peace & Love 2011

bob hund bestämmer - och vi lyder!

"Ni tror väl ändå inte att 6000 festivalbesökare bestämmer över 8 musiker?" skriker bob hunds Thomas Öberg. Och han har helt rätt - vi gör precis som bob hund säger. Sveriges konstigaste bästa band håller hov och publiken är Thomas Öbergs instrument.


Peace & Love 2011

Teddybears är festivalens coolaste band!

Teddybears är inte festivalens bästa band men dom är definitivt snyggast och coolast! När ridån faller för den ursnygga hightec-scenen står Teddybears där iklädda knivskarpa svarta kostymer - och gigantiska björnhuvuden av plast!


Peace & Love 2011

Social Distorsion tar aldrig det sista klivet

Social Distorsion har så vitt jag vet bara spelat i Sverige en gång tidigare. Kanske är det så att inte alla i den ganska unga publiken inser hur viktiga punkveteranerna från Fullerton, Kalifornien är?


Peace & Love 2011

Fredagsmys

Förutom de största begivenheterna fanns det en hel del annat att kika på under fredagen. Faktum är att det fanns så mycket att se att jag fick kämpa för att hinna klämma in en och annan matpaus.


Peace & Love 2011

Ljuvliga Veronica Maggio!

Veronica Maggio är som en jordgubbe i en skål mjölk en varm sommardag - sval, söt och ljuv. Solen steker och uppdraget är att charma festivalpubliken och det klarar hon utan att blinka.


Peace & Love 2011

Blandat från torsdagen

Så vad hände i övrigt under torsdagen då? Vädermässigt var det sol och ganska hett. Det kom en regnskur mot kvällen men inte så det störde. Bortsett det jag redan skrivit om han jag se en hel del annat.


Peace & Love 2011

Festivalen är igång!

Peace & Love i Borlänge är numera Sveriges största festival. För nionde året i rad är det utsålt och förra årets siffra på 42000 besökare ser ut att slås. Festivalen är dessutom lite speciell då man även satsar hårt på föreläsningar och debatter med inriktning på kulturliv, relationer och demokratifrågor. De flesta besökarna kommer dock för musiken och under onsdagen sparkade det hela igång på allvar.


Sweden Rock Festival

The Ozzman Deliverth!

Utah Jazz m.fl. gamla basketlegend Karl Malone gick under smeknamnet The mailman - "because he always delivers". Många tvivlade på Ozzys förmåga att leverera. De hade fel.


Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.